Hoofdzakelijk houden we ons al vele jaren bezig met het vervoer van bloemen en planten voor kwekers naar de bloemenveiling. Op onze locatie binnen de Bloemenveiling Honselersdijk rijden wij intern met meerdere veilingtrekkers om hiermee zogenoemde “Boxleveringen” te verrichten. 

Hierbuiten  rijden wij ook direct naar kopers, denk hierbij aan in en rond de veilingen; Aalsmeer, Rijnsburg, Bleiswijk(oude veiling), Plantion (Ede), Eelde, Rhein-maas, Landgard en Herongen (Duitsland) hier leveren wij deze aan via docks of wordt er contact gezocht met plaatselijke vervoerders die intern voor ons order kunnen doorvoeren.

Wanneer producten niet direct weggebracht hoeven te worden slaan wij ze op onze locatie op en uiteraard stallen we temperatuurgevoelige producten in onze eigen koelcel.

Ons wagenpark bestaat voor overgrote deel uit trekker-trailer vrachtwagencombinaties van ongeveer 18,75 meter en bakwagens van rond de 12 meter lang, hiernaast hebben we enkele LZV’s (Langere en Zwaardere Vrachtautocombinaties van 25,25 meter.
Vanwege ons grote aantal aan verschillende vrachtwagencombinaties is geen klant onbereikbaar.